2017 m. Šiaurės Amerikos metų automobilis

Atidžiai išnagrinėjęs visas naujas 2017 metų modeliams skirtas transporto priemones, didelė nepriklausomų automobilių žurnalistų žiuri balsavo už aukščiausių apdovanojimų suteikimą „Chevrolet Bolt“, „Chrysler Pacifica“ ir „Honda Ridgeline“.

„Chevrolet Bolt“ elektrinis automobilis iš 60 automobilių žurnalistų vertinimo komisijos visoje Jungtinėse Valstijose ir Kanadoje gavo 364 taškus, kad pelnytų Šiaurės Amerikos metų automobilio titulą. „Bolt“ gali pasigirti EPA apskaičiuotu 238 mylių diapazonu, kai baterija visiškai įkrauta. Kompaktiškas keturių durų hečbekas parduodamas už 37 495 USD, nors GM teigia, kad federaliniai mokesčių kreditai gali sumažinti skirtuką iki 29 995 USD.

2017-natotyŠiaurės Amerikos geriausiu metų automobiliu apdovanojami inovacijų, dizaino, saugumo, eksploatacinių savybių, technologijų, vairuotojų pasitenkinimo ir vertės meistriškumo apdovanojimai.

Balsavime dalyvavo apie 60 profesionalių automobilių žurnalistų, atstovaujančių laikraščiams, žurnalams, TV, internetui ir radijo stotims JAV ir Kanadoje.

„Šie trys apdovanojimai yra prestižiškiausi automobilių pramonės apdovanojimai ir dėl svarių priežasčių“, – paaiškino „New Car Test Drive“ vyriausiasis redaktorius ir prisiekusysis, per pastaruosius 20 metų balsavęs už apdovanojimus. . „Žurnalistai yra labai įvairūs, ir kadangi visi dirbame skirtingose ​​prekybos vietose ir organizacijose, nėra jokių susitarimų galimybių.

„Prieš balsuodami kelis mėnesius praleidome bandomąjį vairavimą ir studijavome naujus 2017 m. Transporto priemonės yra tokios geros, kad tarp mūsų dažnai nesutariama, kuri iš jų geriausia “.

Vidutinio dydžio pikapas „Honda Ridgeline“ pelnė Šiaurės Amerikos metų sunkvežimio titulą. „Pastatytas kaip automobilis,„ Ridgeline “važiuoja kaip automobilis, bet pasižymi pikapu su bagažine ir bagažinės durimis, kurios sukasi dviem būdais“, – sakė McCullough. „Santykinai sklandus motociklininkas yra puiki alternatyva automobiliui tiems, kuriems reikia gabenti daiktus.“

2017-nauvotika„Chrysler Pacifica“ mikroautobusas buvo pripažintas metų amerikiečių komunaliniu automobiliu. „Patogumas, universalumas ir funkcionalumas yra svarbiausios didelės šeimos transporto priemonės savybės, o„ Pacifica “dizainas ir ypatybės leidžia jį lengvai valdyti automobilį kiekvieną dieną atliekant darbus ir atliekant šeimos transportą“, – sakė McCullough. „Nepriklausoma galinė pakaba, kuri yra mikroautobusų retenybė, iš dalies dėl didesnių sąnaudų, padeda važiavimo kokybei ir valdymui. Kadangi tai mikroautobusas, „Pacifica“ turėjo būti labai geras, kad įveiktų puikių sportinių paslaugų bandą “.

Apdovanojimai buvo paskelbti 2017 m. Sausio 9 d. Detroito automobilių parodoje, nors apdovanojimai yra nepriklausomi ir jokiu būdu nesusiję su šou.